Szép esküvői fotók titka

Ha bele gondoltok, hogy 50 év múlva is ezek a képek lesznek az emlékeitek,érdemes elgondolkodni rajta,

mitől is lesznek ezek egyediek és gyönyörűek.

1. A HOZZÁ ÁLLÁS: Nem vagyunk egyformák és ez így is van rendjén. Fontos, hogy ráhangolódjatok a fotózásra. Ha ez megtörtént, a többi már önmagától megy, lazán, pörögve,vidám hangulatban alkotunk együtt egy csodás emléket!

2. A HELYSZIN: A sikeres képek egyik legfőbb eleme a helyszín! Legyen az egy zsúfolt belvárosi környék, vagy egy nyugodt meghitt és romantikus táj. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat az adott helyen!

A fotók hangulatát nagyban befolyásolja az adott helyszín fény, és színvilága. A helyszín kiválasztásakor természetesen segítséget nyújtok, és ha szükséges,esküvő előtti terepszemlét teszünk együtt.

Választhattok egy vagy akár több helyszínt, távoli vagy közeli helyek közül. Egy jól megválasztott hely önmagáért fog beszélni, a     képek meghitt,egyedi és gyönyörűek lesznek!

3. A fény! Lehet ez most érdekesen hangzik,de sokan úgy gondolják,mindegy milyen időtájban készülnek a fotók. Majd a fotós megoldja, hisz van egy jó gépe…  A szép és sikeres képeket lágy fényben lehet készíteni, a legjobb időszak a délután amikor a nap fénye gyönyörűen színez.

Vélemény, hozzászólás?