Hogyan pózolj az esküvői fotózáson

Közeleg az a nap ahol rólad készül majd a legtöbb kép!

Van néhány alapvető mozdulat, tipp:

 

Csípőre tett kezek: Valójában nem is csípőre kell tennünk a kellő hatás elérésére, hanem derékra.  A derék egy picivel feljebb található, mint a csípő, így a menyasszonyi ruha is hosszabbnak fog tűnni.

A derékra tett kezek kihangsúlyozzák a női test legvonzóbb részét, mert a derék nem olyan széles, mint a csípő!

 

 

 

Lábak: Abroncs nélküli a menyasszonyi ruhád!

A keresztbe tett lábak a nőiséget hangsúlyozzák.  Egyik lábad tedd előre és enyhén hajlítsd be, majd a hátrébb lévő lábadra helyezd a testsúlyod, így tested vonalai karcsúbbá és nőiesebbé válnak.

  

Menyasszonyi csokor: Sokan bajban vagyunk hol is tartsuk! Egy menyasszonyi csokrot a köldököd magasságában tartani a legjobb. Nem túl magas és nem is alacsony pont kellő magasságban helyezkedik el.

Bónusz a könyököd enyhe behajlításával karjaid vékonyabbnak látszódnak.

 

Mosoly –Érzelem: Mosolyogj, mert a mosoly boldogság-hormont termel, ha rámosolyogsz, visszamosolyog rád! Az erőltetett , mosoly nagymértékben elront egy jól beállított képet, mindig arra törekszem, hogy a mosolyod természetes legyen, még a kreatívan beállított képeken is.

Kreatív fotózás során sok segítséget kaptok majd pózok terén, de az érzelmet az őszinte pillantást csak ti tudjátok kihozni egymásból!

Végezetül Pózolj-Pózolj: Légy természetes! Nem minden mozdulat szimpatikus, lesz olyan póz, amit többször ismétlünk majd, ne ess pánikba, bízz a fotósodban, mert most készülnek életetek legjobb képei 🙂